divendres, 8 d’abril del 2011

Preparats per al canvi

Pareix mentira que faça ja quatre anys de la primera volta que vaig exercir el meu dret de vot per primera vegada, també a les eleccions municipals, però encara em pareix mes mentira veure lo poc que ha canviat el nostre poble des de aleshores, i on ho ha fet, ha sigut a pitjor. Veure com els joves d’Orpesa han tingut que omplir les seues hores d’oci fora de la nostra petita ciutat, o com molta gent troba problemes per a cursar uns estudis superiors perquè no pot desplaçar-se en cotxe, i el transport públic no li dona una solució. Estes son només algunes de les coses que hem van fer pensar i dir-me, hi ha que fer alguna cosa per canviar-lo, i ací estic.

Molts s’hauran preguntat perquè he elegit el BLOC per donar aquest pas endavant, la pregunta es respon per ella mateixa, només cal mirar l’actual equip de govern, i vore com l’única alternativa seriosa, autònoma, i que de veres lluita per millorar el nostre poble es fa per part del dos regidors del BLOC. En les properes eleccions ocuparé la quarta posició en la candidatura que presentarà el BLOC per liderar aquest canvi polític que tant necessita la nostra població. En els darrers anys Orpesa a experimentat un enorme creixement tant en numero d’habitants com en extensió. Però com aquest creixement no ha sigut bé previst, i s’ha deixat la gestió en mans de la improvisació, els ingressos generats per tanta construcció no han sigut destinats a millorar el poble, i ara ens trobem que hem perdut la majoria d’avantatges que te ser un poble menut i no hem guanyat cap dels avantatges de ser un poble més gran.

Des del BLOC volem projectar el futur i transformar Orpesa en un poble pensat per als veïns/nes, amb els millors serveis possibles, i que les generacions que han de vindré no es troben amb els mateixos obstacles que jo i la resta de generacions actuals ens hem trobat. Els joves necessitem un canvi, Orpesa necessita un canvi, el BLOC està preparat per dur-lo a terme, i jo per a intentar ajudar-los a aconseguir-ho, i vosaltres?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada